joi, 7 noiembrie 2013

O reclamă foarte serioasă

Hei tu! DA, tu! Te-ai săturat de viața ta plină de monotonie și neîmpliniri? Ai o depresie care te chinuie groaznic de luni bune? Părinții te consideră o dezamăgire? Târfa/porcul de care erai îndrăgostit/ă te-a părăsit? Toți cunoscuții tăi sunt fericiți și au un scop în viață, în timp ce tu trăiești fără scop de pe o zi pe alta? Nu te iubește nimeni? Poate a venit timpul să încerci suicidalismul.
Ce e suicidalismul? Un produs revoluționar făcut din cea mai pură suferință, care te va face să îți dorești să mori cât mai curând. Echipa noastră de personalități multiple lucrează zi de zi pentru a-ți oferi  depresie de cea mai bună calitate. Nu te-am convins? Citește părerile acestor utilizatori mulțumiți.

Jenel (freelancer/ pușlama cu părinți bogați): mă simțeam așa foarte sad într-o zi, you know? Aveam o stare așa crappy și am zis să încerc suicidalismul. What the hell could possibly happen? Am ajuns în scurt timp dependent de heroină, am început să ascult DSBM, mi-am pierdut prietenii și iubita, părinții m-au dat afară din casă. My life sucks. Dorm pe străzi și aștept să mor cât mai curând. Suicidalism destroyed me.
Mărioara (studentă la o facultate particulară/ pițipoancă): Sor-mea se despărțise de gagică-su, era tristă, plângea nonstop, așa că i-am prezentat suicidalismul (Nota bene: Mărioara nu e foarte inteligentă). S-a spânzurat a doua zi. Acum toată familia e distrusă. Îmi urăsc viața. Cine a creat suicidalismul merită să ardă în IAD!
Costi (blogger/ iubitor de hentai, bulangiu): Mă plictiseam într-o zi și am zis să văd care-i treaba cu suicidalismul. CE RAHAT! Sună de parcă o gașcă de copii emo s-au dus într-un cimitir și au început să-și plângă de milă. Mi-a stricat toată ziua. Cine dracu ar scrie așa ceva?!

Și tu poți beneficia acum de bucuria suicidalismului. Descarcă Divina Agonie, abonează-te la blog și lasă suicidalismul să îți pătrundă în suflet.


Acest produs nu este un medicament, deci nu am ce să presciu la el. Dacă îți vin idei sinucigașe apelează la un psihiatru și nu da vina pe mine pentru că viața ta e nașpa.

1 comentarii:

Sab spunea...

Postul tau m-a dus cu gandul la o carte care-ti va placea indubitabil, Martin Page - M-am hotarat sa devin prost. :)

Trimiteți un comentariu